Een mooie start...
Door: Gambia2012
Blijf op de hoogte en volg Harriëttte
11 Juni 2012 | Nederland, Zwetsgat
We hebben weer wat nieuws te melden over het project.
Gelukkig beginnen steeds meer mensen ons een warm hart toe te dragen.
Afgelopen zaterdag heb ik 2 dozen ontvangen met kleding voor de school.. geweldig gewoon.
Ook hebben 2 lieve dames uit Hapert me 2 gsms gegeven welke daar zeer zeker goed terecht zullen komen.
Ook heb ik vandaag al weer heel wat schoolbenodigdheden mogen ontvangen van diverse personen.
Onze 1e prioriteit was het dak van de keuken/graanmaalplaats. Dat kan nu worden geregeld. Dat kan nu worden geregeld omdat we een donatie hebben ontvangen van Ivarion B.V. waarbij deze kosten worden gedekt.
Wat zoeken we nog concreet:
Een 2e prioriteit is het vernieuwen van 2 zeer versleten/bijna in elkaar stortende toiletgebouwtjes. Kosten totaal 200 euro.
Dus wanneer iemand ons hier nog mee kan helpen of een donatie voor ons hiervoor heeft, dan horen we dat graag!!
Daarnaast zijn er nog veel schoolspullen nodig. Pakketjes met daarin 3 schriften, 2 pennen, 2 potloden, gum, liniaal en puntenslijper. Met een pakketje en een uniform van ca. 4 euro kan een kind een jaar lang naar school.
Mensen alsjeblieft.. blijf ons steunen. De spullen zullen heel goed terecht komen.
Harriette